WELKE WORKSHOPS

Wil jij jouw avond extra goed en bijzonder beginnen? De workshops van Miss Bien bieden je een beleving die je niet snel vergeet. De workshops zijn besloten en bevinden zich boven in onze prachtige ‘Peacock Lounge’!

Tijdens onze cocktail workshop leer je van onze professionele barman om de mooiste en lekkerste cocktails te maken. Denk aan bottleflips en Tom Cruise in Cocktail.

Sinds kort bieden we ook een dj workshop aan. Onze huis-dj Dennis is van alle trends, stromingen en apparatuur op de hoogte. Tijdens de 1.5 uur durende workshop leert hij je diverse skills zodat jij je een ware dj voelt. De workshop is voor zowel beginners en gevorderde!

Meer weten? Of wil jij onze Peacock lounge voor iets anders gebruiken? Bijvoorbeeld een verjaardag, receptie, vergadering of presentatie? Het kan allemaal, er passen zo’n 65 mensen in de Peacock lounge, en het gouden plafond met fluwelen zitjes maakt het een klasse apart. Stuur gewoon een mailtje naar [email protected], samen komen we er altijd wel uit!

FINISH YOUR DAY SPARKLING

EEN VRAAG STELLEN? 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.