BORRELEN &
DANSEN

Borrelen met familie, vrienden, collega’s of buurtjes. Met onze heerlijke borrelplanken en hapjes, gezellig als van ouds!

PERFECTE PLEK OM TE BORRELEN

Aan het begin van de korte vind je de perfecte plek om lekker te borrelen, of je nou met een klein of groot gezelschap bent, je bent ontzettend welkom bij Miss Bien! We hebben lekkere borrelplanken om de eerste trek te stillen en een mooie variatie aan bieren en een goede wijnkaart. De sfeer is gemoedelijk en het is ouderwets gezellig, maar pas op! Een borrelavond kan zomaar uitlopen in een dansavond.

Op zoek naar een borrel op maat? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] , samen komen we er altijd uit.

DANCE ALL NIGHT,
SLEEP ALL DAY

Kom vrijdag en zaterdag dansen

Willen jullie op vrijdag en zaterdag na het eten lekker zorgeloos kunnen dansen? Bij Miss Bien laten we al onze feestgangers heerlijk losgaan. Begin van de avond start de borrel en rond de klok van 21:00 tot een uurtje of 02:00 draait onze dj muziek van alle tijden en voor alle leeftijden. Kom lekker langs, ontmoet nieuwe mensen, maak plezier en breng je weekend relaxt door met een biertje, wijntje of cocktail! En als jullie er dan toch zijn, waag dan gelijk een dansje op onze lichtgevende John Travolta dansvloer!